Почетна

Дајемо знање и информације

     Све се временом мења, па тако и библиотечка делатност. Некада је у жижи делатности била књига, а данас корисник. Тако, страница "Крајиште online" је заснована на новој концепцији савремене online библиотеке (развој колекција уместо управљање колекцијама), која може омогућити пријатељима, ентузијазистима и истраживачима потребна знања и информације о Босилеграду и Крајишту.
     Ако су Вам потребне информације о Босилеграду и Крајишту за израду матурских, семинарских, дипломских и мастер радова, контактирајте слободно путем меила.

    Фонд ове хибридне библиотеке се непрестано увеличава и скоро увек имамо нове наслове, који ће сукцесивно бити објављивани на овој страници.

НОВО

   Упознајте се са родним крајем!
"Нема дивнијег места од нашег Крајишта! Све те планине, долине, реке, чине да овај крај изгледа као најлепше место у региону. Сви ти дивни и гостољубиви људи, чине да је сваки странац добродошао у наше Крајиште. Зато сваки који оде одавде, често плаче, тешко се раставља и гледа што пре да се врати и пољуби кућни праг. Иако сваком странцу овај крај изгледа као „предео иза седам брда и долина“, сваки се Крајишник тешко одваја од њега и често га не би мењао за богатије пределе."
                                                                                          Из књиге "Насеља општине Босилеград"