Правила и услови коришћења странице

Хвала што сте посетили моју страницу "Крајиште online". Ваш приступ, као и коришћење ове странице (у даљем тексту: страница) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем странице, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите страницу.
Власништво садржаја
Страница и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овој страници (у даљем тексту: садржај), јесу ауторско право или власништво аутора Горана Миланова (аутор), или су на страници постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника садржаја је строго забрањено. Аутор ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.
Ваша употреба странице
Садржај странице може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на страници се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, аутор се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овој страници. Такође, аутор не гарантује да ће страница функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је страница компатибилна са вашим хардвером или софтвером.
Изузеће од одговорности
Страницу користите на сопствени ризик. Аутор није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем странице или њеног садржаја.
Линкови са интернет сајтовима трећих лица
Страница може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није аутор. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. аутор не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Аутор не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на мојој страници, то чините на сопствени ризик и без сагласности аутора.
Садржај доступан на овој страници

Права интелектуалне својине и остала права на било који садржај који је доступан за преузимање са странице (у даљем тексту садржај), припадају аутору, осим ако другачије није изричито одређено. Ваша употреба Садржаја подлеже условима Закона о заштити ауторских права Републике Србије.  Немојте преузимати нити користити садржај ако се не слажете са овим одредбама. Када преузимате или користите садржај са странице, то чините на сопствени ризик.

Закон о ауторским и сродним правима